Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du finns redan

Jag drömde att jag saknades
du var så rädd,
att ingen skulle tro dig

för ingen annan bryr sig

efter mitt drömmande, vaknade jag med rädsla,
vad lever jag,
vad gör jag här?

så om du frågar mig
vet du,
att när min tid är kommen,
glöm alla mina felsteg,
hjälp mig att lämna vissa
anledningar som saknas
bakom mig

och när du känner dig tom, håll mig kvar
i dina minnen

lämna allt annat ute.

var inte rädd.
Jag har tagit mina hjärtslag
jag har delat det jag gjort
jag är stark, men inte rakt igenom.

Jag har aldrig vart perfekt
men det har inte du
heller.

glömmer
all smärta inombords, som du döljde så väl

låtsas
någon annan kommer och räddar mig
från mig själv

jag kan inte vara den du är
-du finns redan




Fri vers av boobcacky
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 13:19



Bookmark and Share


    Lewis
gud jag ryser. grymt bra
2007-10-11

  Just Emotions
stark text som berör mig!!! bra skrivet!!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky