Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man döma en människa efter hennes utseende, bakgrund och mycket annat. Vi lägger sten på bördan. Men vet vi verkligen vem som finns där bakom allt, vad som hänt och fört henne dit hon är? Denna dikt handlar om förlåtelse och upprättelse.


Vid mästarens fötter

Jag fattar min penna och skriver en dikt,
en dikt om ett hjärta tyngt av smärta,
en dikt som av bördor är böjd.
Den handlar om en kvinna som böjt sig ner.
Hon böjde sig ner vid mästarens fötter,
kysste dem ömt och smorde dem sen med sina tårar.
Hon hörde hans röst och kände hans hand mot sin axel.

"Mitt älskade barn, var inte rädd, Din skuld är förlåten.
Du är Fri!"

I en jublande dans sprang hon hem, hon var FRI.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 647 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 13:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Något av det vackraste som jag läst.

Massor av applåder!
2010-11-27

  Just Emotions
wow jättebra!!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion