Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt färgas av sorgen...


Efter flygkraschen

så har två liv slitits itu
klippts av


i vår tillvaro

är  just deras tomrum
kännbara för alla


vi känner tyngden
av familjernas bördor
innesluts i vidden
av deras sorg

oförmögna att känna
deras smärta

vi vågar nog inte




Övriga genrer av carimba
Läst 625 gånger
Publicerad 2007-09-26 15:59



Bookmark and Share


    Mejja
Sorgen ligger här tung i din text.
Smärtsamt.
2011-03-01

  Markattan
En stark och berörande text.
2007-10-01

    Issand. VIP
åååh
usch vad hemskt!

\"men vi vågar nog inte\"
känns så himla sant
bra skrivet
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

carimba