Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

damm


oömma punkter
blir inte
svetten rinner
inget försvinner
som damm utanför




Fri vers av Flodhäst
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-09-26 18:55



Bookmark and Share


    Issand. VIP
snyggt skrivet
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst