Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

göteborgs farväl till sommaren



träden visslar höstens melodi


vasastans avsked till brunbrända ben
och kalla sommaröl



nu börjar allvaret
dags att räkna lövens
alla tusen nyanser

dyka ner
i sig själv
likt solen

som stiger ner


alldeles för tidigt




Fri vers av tuss
Läst 533 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-26 21:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
förhoppans om höstens och de brunvackra benens längtan till vårens...ett farväl som mera kan ses som en välkommens...
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss