Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en Green bland Bush-karna

jag snortar starksprit

men vad gör det för alla har aids

alla lortiga, fattiga

afrikaner

utan framtidshopp 

eller kondom

 

jag sväljer lugnande

men vad gör det för alla har brutit Guds lag  

alla snuskiga, perversa

homosexuella

utan framtidshopp

eller äktenskap

 

jag injicerar en sil

men vad gör väl det för alla är Adams förförerskor

alla krävande, kvävande

kvinnor

utan framtidshopp

eller jämlikhet

 

det är sannerligen svårt för oss rika, vita män. 




Fri vers av M. Novkovic
Läst 547 gånger
Publicerad 2007-09-26 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic