Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

födelsedagen.

ja.. då lider min födelsedag mot sitt slut tyvärr. men det har iaf varit en underbar dag om man bortser från förkylningen
men en sak saknades faktiskt.
den där känslan som man hade när man var liten
man låg o vred o vände sig i sin säng natten innan för man kunde inte somna av all iver att få veta vad man fick i present.

som såklart föräldrarna kom in med på sängen. de skulle ju så klart väcka en osså. så lossades man sova och lossades bli så överraskad. trotts att man legat där en timme tidigare o bara väntat.
den där känslan av glädje o få öppna paketen och såklart leka med allt man fått. visst jag uppskattar allt jag fått idag. men känslan finns inte kvar längre. inte på samma sätt.

jag blev plöttsligt väckt av min väckarklocka och både mor o far sov. eftersom de var lediga. ingen som väckte en eller nånting jue?..
ja gick upp själv satte mig o läste tidningen som vanligt. o i all hast slängde jag ihop en frukost som ja såklart inte hann äta..
sen såg ja en morrontrött far som stod med ett kuvert o gav mig det kramade om mig o sa grattis sen gick han o la sig igen.. visst jag uppskattade det men att känslan fanns inte där.

inte på samma sätt.

dagen flöt på bra utan nårra tecken av den där känslan ja syfftar på.
suck! ja lär väl aldrig få känna den igen.. att bli äldre suger.
nu måste man sitta med i disskusionerna o snacket de vuxna har med kaffe o tårta o allt. ibland önskar ja att man kunde få känna det bara lite iallafall..
aja det går inte o stoppa tiden o nu sitter ja här som en nybliven 17 åring. nöjd med dagen som gått och nöjd med det jag fått. oja värkligen=) men känslan saknas.




Fri vers av Kill-something
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-09-26 23:04



Bookmark and Share


    Miraa
Grattis i efterskott!!
2007-09-27

    eva m h
Tyvärr är det så att man får inte samma intensiva känsla som när man är barn när man blir äldre. Magin försvinner liksom!
Det är tråkigt!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something