Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD.....ALLAH


Gud !!Allah.....
om du vill att jag ska bli glad och sjunga av glädje
då vill jag att du låter mig se min älskade i natt.....
jag står inte ut...
jag står inte ut med ensamheten
med månen o stjärnorna...

mina dikter har blivit svarta
pga hennes svarta hår....

min tunga är beskt,
av saknaden av hennes läppar.

och jag börjar se skillnad
mellan solvärmen och kärleksvärmen.

och börjar se skillnad mellan
en kvinna och en kvinna jag älskar

min älskade är vackrast i världen!!
hon är som honung gjord av förälskade bin
och en ros som just knopat ut till värden,,,oskuldsfull och väldoftande

hon är resonable
luktar som faconable....!

Och den som ser henne en gång,
kommer aldrig mer att säga;
livet är för kort.
den som ser henne en gång
kommer att blöda så kraftigt...
så kraftigt min vän...som jesus!

så övernaturlig och mystisk är min älskade!!!





Fri vers av Amoreboy
Läst 735 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-07 00:13



Bookmark and Share


  Manal
Alla Guds planer är väl gjorda för oss, ingen vte bättre än Allah. Din dikt är verkligen vacker, kärleken regnar ned på alla dessa ord, men jag tror att denna avckra dikt blir ännu vackrare med ett lite tydligare upplägg- annars kanon!
2007-12-01

    ej medlem längre
Berusad av kärleken!! Fint skrivet : )
2007-10-19

  Havsjungfrun
wow!...=) underbart..så fint!
2007-10-14

  Maria Zena Viklund
wow vilken kärleksdikt, vackert!
2007-10-08

  Lyckohäxan Enediel
Åh här var det kärlekspoesi på hög nivå!
Väldigt målande och vackert!
2007-10-07

  dalida_bl
ååå vad fint! *gillar den ljuva kärleken i din dikt*

Hälsningar / Dalida
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy