Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen efter förundran

det är lite konstigt
att man kan få vätskebrist av att dricka så mycket




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 518 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-27 10:30



Bookmark and Share


    Din Mormor
haha, eller hur? Munnen smakar heltäckningsmatta liksom.... hur fan går det till? :)
2007-12-02

  Hans w-art Westlund VIP
ett av livets mysterium
2007-09-28

  Freeman
Klockren i all sin enkelhet!

* * *
2007-09-27

  Obnoxious
Härmas
:D
2007-09-27

  AndersN
:D
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan