Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Your voice makes me weak

it's realy good to hear your vocie saying my name

it sounds so sweet

coming from the lips of an angel

hearing those words

it makes me weak.




Fri vers av Lilla trollet
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 13:00



Bookmark and Share


  Freeman
Verkligen helt underbar dikt...tänk att få den uppläst för sig, om man är den som den är skriven till...gör det!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet