Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hemligaste


Det hemligaste av det hemliga,
jag saknar den du aldrig var
min man

Det sorgligaste av det sorgliga,
att minnas dina mjuka kyssar
min hand i din som aldrig var min
utan ämnad något annat
någon annan

Det svåraste av det svåra
att acceptera
då mitt hjärta fortfarande slits blodigt av längtan
efter dig

Min själ gråter i det hemligaste av hemliga,

försöker le mot världen





Övriga genrer av tanto
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-04-21 15:05



Bookmark and Share


  Markattan
Väl fångat om det hemligaste som man aldrig eller sällan visar, men som får själen att gråta... Känslostarkt och bra!
2005-06-11
  > Nästa text
< Föregående

tanto