Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var ett tag sen jag publicerade nåt nu. Så den här får väl duga.


Smärta är det enda som egentligen inte gör ont

Ibland när det blåser lite för hårt
Känns dagarna bara lite för långa
Mörkret blir som en matta

Det känns som att jag kvävs

För när ångesten pulserar i ådrorna
Är det så svårt att stå emot
Allt känns så avlägset
Att det nästan inte verkar fel
Längre

Och jag är så förbannat ensam
Inte för att jag egentligen vill ha någon här
Men människan är inte skapt för att vara ensam
Så det känns fel i mig

Inte egentligen som att någonting fattas
Utan mera som att det saknades
Redan från början




Fri vers av Lithia
Läst 659 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-27 17:45



Bookmark and Share


  Max T
Titeln blir som en dikt i sig som jag håller med om, och själva dikten har en pricksäker poäng.
2007-11-11

    Cammo
Fin. föll platask för titeln
2007-09-27

    NovaHI
Sista stycket är verkligen jättebra!
2007-09-27

  Freeman
<3 I know about pain...älskar din dikt!
2007-09-27

  Magica VIP
Gillar denna :)
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia