Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom andra ögon

 

 

Ser mig själv

genom andra ögon

Spillran som var

finns ej längre kvar

 

Återstoden som ur askan klev

Är den som blev

Den som nu är jag

 

Sargad och slagen

levde bara för dagen

Läkte såren som brann

Ärren finns och minner

om tiden som försvann

 

Men spillran finns inte kvar

av den finns bara skalet

som jag i undangömd ask

begravt har




Fri vers av nettizen
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-27 18:56



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Vilken härlig överlevartext! Den inger verkligen hopp om framtiden.
2007-09-28

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-09-28

  aftermath
budskapet glädjer mig!
2007-09-28

  Viktoria Olausson
Väldigt vacker text!!
Ficken bild av att du mår mycket bättre än den person du en gång var!?

Hoppas du har det bra!!

*kraaaam*
//Vickan
2007-09-28

  Ronny Berk
om såren och ärren som bränner och svider... men med en klarsynt distans till tid som svunnit...ja...
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen