Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiskt

snabbt stigande halvmåne
över skuggade grantoppar

vid motsatt horisont ett storslaget
 blixtspel av ljus

under stjärnklar natthimmel
drar jag filten tätare om mig

och

andas




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-09-27 19:25



Bookmark and Share


  aol
så fin poesi 5 stjärnor tack för din applåd
2007-09-30

  Söder
Ett sånt där härligt ögonblick, vackert återgivet här av dig.
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson