Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en dikt om hur gla ja e över er

Det finns mycket mellan himmel och jord
Mycket glädje och mycket sorg
Många tårar och många skratt

Men det finns inget som beskriver hur glad jag är över att ha er
Mina vänner




Fri vers av bumpe
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 20:35



Bookmark and Share


  Just Emotions
åh va fint..
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

bumpe
bumpe