Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett längre liv

Jag älskar att leka med fingrarna på din hud.
Att få känna en åtrå så stark som denna
gör mig nästan lite väl fjantigt kär.

När du sedan ryser till av mys
leker jag ännu längre ner på din rygg.
Jag kysser dig vid midjan
och du tar tag i min hand och säger;
Det känns som fjärilar i magen...

Jag ler lite åt din söthet
och jag ser mitt leende reflekteras i dina blåa ögon.
Du pussar mig på kinden
och tar sedan bort en hårslinga
som skymmer en del av mitt ansikte.

Mitt ansikte som jag inte längre känner igen, för nu...
Nu strålar det av lycka och energi som jag aldrig känt förr.

Att känna din närvaro, din energi,
det räcker till ett längre liv för mig.
Ett längre liv tillsammans med dig!




Fri vers av egotuilla
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-09-27 21:05



Bookmark and Share


  Solstorm
så målande och full av liv.
Applåd!

puss
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla