Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You

 

 

 

I told myself I won't miss you

but I remember what it feels like beside you..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 447 gånger
Publicerad 2007-09-27 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet