Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan jag somnar ska jag tänka


vill tänka på tre positiva saker som hänt under dagen
försöka fånga tre tankar av tacksamhet
för någonting

och ödmjukt ha
tre små önskningar inför morgondagen

kanske om jag orkar
ska jag skriva ned dem också

då kan jag gå tillbaka och titta på dem
de dagar

jag inte är lycklig




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 858 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-27 23:16



Bookmark and Share


  Jojo
:-)

tänk
jag gör nästan likadant
men jag tvingar mig själv att skriva ner det positiva
då blir det så tydligt att jag inte är alldeles usel

och vet du vad
det hjälper!!
2008-01-24

  Louise. J
Wow..
2007-12-26

  jardan
..det är nog slutet jag gillar mest....det andra är u förstås klokskap som vanligt
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP