Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En titt genom fönstret.


En titt genom fönstret

Guldprydda aspar
komponerade i vacker koreografi
till eldiga lönnars passionerade dans
i den frostbitna vinden.

Solens bedrägligt varma sken
penetrerande smutsiga fönsterrutor
kamouflerar effektivt
varför mannen vid busshållplatsen bär mössa.

Jag låter mig gärna luras,
jag stretar emot!
Men jag tvingas nog inse:
Hösten kom i år också!

Och Winnerbäck snurrar i spelaren..




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes