Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte sett hägern på över en månad. Men igår bad jag om ett tecken.....


Hägeravtal



Hemvändarglädjen
satt i men
hägern
syns inte till

Min älskade du
måste ge mig
ett tecken

Vårt avtal
ger du mig
hägern
ska jag tro.......

På en plats
där hägrar
synts
enstaka gånger
satt han och putsade sina vingar......

Du höll avtalet

Det är min tur






Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP