Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre stridigheter

På min startsträcka

dubbelt lever jag

jagar vardag
söker kaos

spelar ro
andas fara

talar lögnaktigt
kroppen skälvande

Tålamodslös
vimsar jag





Fri vers av Folke
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-09-28 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Folke
Folke