Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Skottland, med fria kullars vyer, med dånande havsbrus, kommer tankar..... kommer känslor.....


My heart


My heart
is not wooden
isn´t made of stone

My heart
is not froozen
isn´t in peaces

My heart
is filled
filled.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2007-09-28 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP