Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Kärleken faller mjukt


Länge sedan hjärtat log
så som all dröm förblir verklig magi
när ögon faller djupt  
över ödets kärleksvatten

När två hjärtan slår volter
så hårt att ögon gnistrar
lyser värmen igenom all smärta
och dess mjuka ord landar ömt

Länge sedan själen kände frid
och gav livet sin kraft i magi
där tron på framtiden andades
i lycka och kärlek

När två själar finner varann
i skapelsen för fjärillätta vingar
svävar de så varsamt och ädelt 
i evighet för varann




Fri vers av Lindizz
Läst 479 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-28 14:36



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Innerligt varm kärlekspoesi.
\"Länge sedan hjärtat log
så som all dröm förblir verklig magi\"
Vackert!
2007-09-30

  devilsangel
Riktigt vacker dikt vännen...Njutfull läsning en regnig söndag. Tack för det!
2007-09-30

  Carlita
väldigt vacker poesi, jag bara svävar med i dina fjärilslätta ord. sällan man läser så skönstämda rader

orden fladdrar så lätt, mycket skickligt skrivet om det vackraste

jag sparar
2007-09-30

  Havsjungfrun
mmm..så skön dikt..gillar.
2007-09-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mmmmm ljuv poesi!
Tycker mycket om den!
2007-09-28

  Freeman
Silkeslena ord om kärleken...så vackert!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz