Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han!

Det är hans blick för skönhet
hur han ser detaljer och helhet

men att han ändå ser mig

Det är hur han rör sina händer
hur han håller kaffekoppen

och hur han håller om mig

Det är hur hans doft berusar mig
hur hans ord fyller mitt hjärta
hur hans sinnen fyller mina

Hur han med små steg kommer närmare
hur han känner sig fram

hur han pressar sin kropp mot min


Han utmanar mig
han gör mig hel

Han gör mig
till en bättre
människa



Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 504 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-28 15:56



Bookmark and Share


  Svartsilver
Jätteljuva ord!
2008-10-14

  Quasimodo
Skönt och så fint nära i detaljer, bilder och känslor !!!
2008-09-17

    Herr Ångest
He he.. lite lik min dikt DU och Du var inte som alla andra.. och minst lika fin som mina (tillsammans) dessutom ;-)
2007-11-01

  Blumma.
Men hallå! Jag sitter här och ryser :)

Jättefint verkligen!

\"Det är hur han rör sina händer
hur han håller kaffekoppen

och hur han håller om mig\"

Tyckte speciellt om de raderna!


Kram
2007-10-15

  Havsjungfrun
Bokmärker direkt..så bra!
2007-09-28

  Bodil Sandberg VIP
Den här tar jag som bokmärke..absolut...den är sååå fiiin!!!!!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig