Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bör kanske förklara denna lite...<br />genom att säga att jag arbetar med <br />det finaste som finns(hur jobbigt det än må vara ibland).<br />Barn.<br>


Dina små blå vantar



Jag kramar dem hårt

Dina händer
och dina små blå vantar

Dom är nya
Fint märkta med ditt namn

Jag känner dina händer
och hennes kärlek
i dina små blå vantar

Jag känner hennes tunga steg
och hennes vilja av stål
i dina små blå vantar

Jag känner hennes glädje och hopp
Hennes rädsla och sorg
i dina små blå vantar

Jag ser en lejonmamma
då hon ler
när vi berättar något
som egentligen känns svårt

Jag ser hur hon älskar
dina ljusa lockar
din egenhet
i dina små blå vantar

Jag ser
att hon vill
att vi ska kämpa
och acceptera
orka och vilja
och förstå
och krama och älska dig
som hon


dig

i dina små blå vantar





och jag lovar, det blir inte särskilt svårt




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 591 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-28 17:18



Bookmark and Share


  glittertindra
vacker, beskriver känslan, då när man varje dag möter barn som är det finaste som finns i livet... :)
2008-11-20

    ej medlem längre
Åh så fin, kärleksfull,
förstående!
2008-09-27

  Don Jorgé
Mycket vackert, kärleken skjuter rakt igenom texten.
2008-08-25

  Hildegun Relefors
Så ömt, varmt. Jag älskar med dig, de små ibland skyddslösa!
2007-09-28

  R-M
så vacker!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon