Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
patetisk deppartext


Förlorad dröm

Hjälp, jag har förlorat drömmen
den jag haft i alla år
det som gör att det finns kvar
lite tro och hopp
och kanske någon gnutta kärlek.

Var finns de nu?
När jag som bäst behöver dem.
Vart tog de vägen?
I vilket vägskäl valdes fel?

Den dröm jag talar om
är att en annan som
letar kanske hittar mej
för jag själv, jag lyckas ej,

förvandla dröm till verklighet.




Fri vers av Dionysius
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-09-28 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius