Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig

Andfådd av att tänka
springer aldrig maraton
inte för din skull




Bunden vers (Haiku) av Lilmarie Mellberg
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 22:18



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ler brett. Snyggt fångat.
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg