Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till M.




Liv


Det finns ingen
som tar mig så långt bort från verkligheten
och så nära livet
som du

Det finns ingen
som ger livet hela meningen och
nästan all tilltro
som du
i samma andetag

Jag tycker så mycket om dig att
det gör ont att
ha delade meningar med dig

Men gillar dig
i din argumentation
att jag vill se dig där
ofta




Fri vers av Lany
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-09-28 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany