Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räds inte väntan

 

 

 

Vi borde lära oss
att hantera imorgon
som om det var igår
och minnas
det nu

när väntan
finner spöken
och förväntan
ser stjärnfall
men glömmer önska

att fullmånen
ska lysa över oss
skuggande samma
ansiktshalva

väntar bara på att solen ska gå upp

 

 

 




Fri vers av Catrin
Läst 1164 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-29 00:09



Bookmark and Share


  Jesper Kling
Men den här var ju jätte fin. Tack
2008-04-19

  Michaela Dutius
\"Vi borde lära oss
att hantera imorgon
som om det var igår
och minnas
det nu \"

Ord som glöder....och gläder mig
2008-01-04

  devilsangel
Så vackert! Hade missat denna, glad jag fick syn på den :)
2007-11-14

  hero40
Mycket kloka visdomsord
från Catrin!
2007-10-01

  Sanningsägaren VIP
Tack för underbar läsning!
inget konstruktivt att komma med alls
Åsa
2007-10-01

  fillatelli
När månens skugga
faller över min enkla
siluett

så drömmer även jag
om den nya dagens
födelse

ty, jag har gått
profylaxens kurs

krysta, älskling
en ny dag gryr
2007-09-30

  Bodil Sandberg VIP
och jag som är så otålig...all min väntan bliver svår...men här skriver du så fantastiskt fint om att just i väntans stund är man..ÄR MAN verkligen!!!!Innerligt och jättefint!!!
2007-09-29

    Amoreboy
Vi borde lära oss
att hantera imorgon
som om det var igår
och minnas
det nu ???
hoppas du menar att man inte ska alls hantera dem!!!=))
2007-09-29

  Jan Linderoth
Längtan är syster till önskan och förväntan. Och de lever på ensamhet och kärlek.
Och överlever på dikter som dina. Bokmärks, applåderas och sparas i hjärtat som alltid älskar lite till.
2007-09-29

  Maria Zena Viklund
ljuvlig och tankvärd, stor applåd!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin