Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett jätte stort tack till min familj och mina vänner<3


Utan er är jag bara luft.

Alla mina ord har bara försvunnit ur mej,
Efter allt skit jag fått ta.
Så känns det som om allt är som bortbblåst.
Jag har bara veljat försvinna ibland.
Bara för att få slippa allt hat å allt skit man får ta.
Man kan inte blunda och bara skita i allt.
Det går inte när allt kommer tillbaka igen
Det är bättre att ta och lösa det än att fly från det,
Det är det värsta man kan göra för det blir bara värre.
Jag har prövat och det har vart dom värsta dagarna i mitt liv.
Men det är tack vare alla mina vänner jag har klarat det, Och min underbara kära familj.
Fanny,Dinho,Totten,Amanda,Lisa,Emelie,Och min unerbara pojkvänn Theo och alla mina andra vänner .
Utan dom skulle jag bara vara luft, Jag skulle inte existera,
Jag skulle vara som en vilsen unge i en skog,
Och jag älskar dom över allt annat på denna jord.
Även fast jag inte visar det så ofta.
Så älskar jag dom som in i helvete mycket,
Och dom betyder hela världen för mig
Och jag vet inte hur jag ska tacka dom för allt stöd dom gett mej och att dom alltid finns vid min sida.
Men jag vill bara att dom ska veta att jag alltid finns där för dom vad som än händer så står jag alltid vid deras sida. Dom är mina änglar, Dom kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta(L)




Fri vers av Amra
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra