Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det slår mig ibland att dessa jobbiga år borde suddas ut, så jag backar väl några år då.....


Minusålder


När sjukdomen kom
första gången och
vi var totalt chockade
handfallenheten hade
ingen botten
vi föll föll föll föll

Åren som följde
var så svåra
att det har tagit
mig lång tid att
kunna stå lite igen

Borde backa några år
så jag drar av 6 år
från min ålder
nej förresten
jag tar 8 år
fast det
var 9




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-29 01:17



Bookmark and Share


  aol
jag blir så starkt berörd av dessa rader
2008-02-25

  LassO
\"Erase and rewind\" ja vem skulle inte vilja göra det?
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP