Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mail från goda vännen med välkommen hem. Postkort från en annan vän med välkommen hem.


Hemkomsten


Jag hade fortfarande
hägermötet inom mig
när jag kom körande
nedför min backe och
som vanligt kände jag
en slags hemmalycka
över att just jag bor
just här just nu

Leendet jag kände
att jag hade spred
sig in i hjärtat när
jag gick in och katten
stod och väntade.....
hundochkattpussar

Med posten är ett
välkommenhemkort
från en god vän och
när jag öppnar min
dator har jag flera
mejl från vänner
som ber mig höra
av mig och jag
känner verkligen
att jag har kommit
hem i alla bemärkelser......




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP