Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"det bor en tjugoåring i denna kropp. Dessvärre är han jävligt dåligt tränad." 

-Evander Holyfield




Min röv börjar bli otränad.

Svampigt konstig varstans.

Men nu köpte jag två tuber Pevaryl

Nästa löning får jag ihop

så det räcker

till den andra skinkan.




Fri vers av Antropofagen
Läst 1056 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-29 01:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ler stort.
2010-12-12

  Tabes
*asgarv*
2007-10-12

  Mikael Lövkvist
Ha ha ha! Årets titel, och dikten gav ett memänskligt skratt den med. Lycka till!
2007-10-10

  aftermath
aj aj...här gäller det att åtgärda!*S*
2007-10-09

  Inkarasilas
Haha oh, prova pulvervarianten och häll ner den i kallingarna, mer ekonomiskt tror jag, SvampBob där!
2007-10-02

  Lilla My* VIP
Ha ha*Jaha..nu vet vi det tack vare din tokroliga text! Men lite kantareller, flugsvamp o trattisar bak i röva är bättre än tomtar i trumpeten;))
2007-10-01

  Lena Krantz
*skrattar gott* Inte lätt att vara lite på sné här i världen!
2007-09-29

  stella
Fiffig idé men jag behöver nog mer på framsidan...
2007-09-29

  Bodil Sandberg VIP
Hehehehehe...ja här går dâ flere tuber i vecka...annars skulle rôva hänge nere i gôlve!!!!!!
2007-09-29

  ms. r ghazale
haha, härlig!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen