Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast egentligen drömmer vi bara om att få gå ner ett kilo eller två

 

, or more




låt det ske

Bryt dina vingar och öppna munnen för att få ut ditt hat.
(jag tror det blir bättre om vi renar dig)

 Bryt dina löften och låt smutsen sila sig ur din kropp.
(fast då måste du hjälpa till)

Bryt ditt hopp om en framtid och lita på mig.
(låt det bara inte sluta med tragedi)

Ställ dig på vågen, bryt den i tu, köp en ny om tre veckor och kolla igen.
(då kanske du blir nöjd)




Fri vers av div-lilly
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 01:44



Bookmark and Share


    illvette
Jag gillade verkligen den här dikten, formen, innehållet. Allt. *Bokmärker*
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly