Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska till för att ta sig fram efter svåra tider? Försöker att retrospektivt få tag i något av essensen....


Blicken klarnar


Med ett inre i uppror
totalkaos av
att försöka förstå en sjukdom
som inte går att bota
förstå hur man ska hjälpa
de gamla som inte vill
som kastar ut hemtjänsten
inte tar sina mediciner
inte vill leva längre

Med ett inre fyllt av
otillräcklighetskänslor
när väggen närmar sig
gränserna suddas ut
tankarnas virrvarr som
aldrig slutar och ingen
kan hjälpa inget kan lindra
livet rasar när min älskade dör
slocknar ljuset i mitt liv

Med ett så tungt bagage
omöjligt att bära för
en person
föll jag ihop en semesterdag
trodde inte jag någonsin
skulle resa mig upp mer
Gråten tog resten
och krafterna var
slut

Med en omöjlig uppgift
att finna livssammanhanget
kom hägern flygande
kom musiken tillbaks som tröst
kom färgen till mig som gåva
kom orden strömmande
kom vänner till mig
kom ett nytt sammanhang
när blicken klarnade




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-09-29 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP