Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hund blev förälskad i min man när vi mötte henne som gatuhund. Hon har varit här i 4 år, ändå händer detta.....


En rädd hund


Stora feta flugor surrar
stör mina tankar

Jag hämtar en flugsmällare
och går på jakt

Hunden lägger öronen bakåt
drar in svansen och kryper ihop

Rädd och underdånig vet hon
inte var hon ska ta vägen

Mina tårar rinner över hennes
oblida öde och att hon ännu minns.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-09-29 15:35



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En underbar text om människans bästa vän! Tyvärr är det sant ,att en hund aldrig glömmer!
2007-09-29

    eva m h
Stackarn!!
2007-09-29

  jardan
O en sån tröst de kan ge och så mycket de förstår, vackra textrader \" Mina tårar rinner över hennes
oblida öde och att hon ännu minns..... \"
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP