Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens fönster

 

Sittande vid fönstret

blickar ut

friska vindar

löv som släpper sitt grepp

hösten mot mig

ler

 

där ute

vinden viner

blåser landskapet rent

från sommarens lek

 

där gardinen tidigare fick dansa

till sommarens bris

det fönstret är nu stängt

inför höstens

kommande

regn

 

moln som täcker vyn

regn som faller ner

här inne sitter jag

med den värme

som livet

ger

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 498 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-30 10:36



Bookmark and Share


  Just Emotions
alltid vackert o underbart.. dina texter är som balsam för min själ!!! APPLÅDER I MASSOR***
2007-10-18

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius