Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget å ha - limerick

 

Så var det hon med måttstocken

när blottaren öppnade rocken

mätte härsotvärs

sen sa hon äsch

vad ska man mä en tocken




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-29 18:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kan ske som vind rutet orkare
(avstavat suger bra)
2007-10-21

    BetweenTheLines
Haha-Humor!skön bild som poppar upp där
2007-10-01

  Rune Thorsell
Hej Bodil!
Nu ligger Du risigt till. SBRF (Sveriges Blottares Riksförbund) har anmält Dig för hets mot folkgrupp.
2007-10-01

  Myy VIP
Fantastiskt rolig!!
2007-09-30

  Yvonne
Toppen Bodil. Den här var kul. Bokmärks.
2007-09-29

    Maria Malm
Kul och avsnoppande!
2007-09-29

  © anakreon VIP
En missnöjd ung dam ifrån Eken
sa: \"min kille har hamnat på kneken!
Han hade en snopp
lika lång som hans kropp
tills en gråhund fick hyfs
på storleken!

Lagom är fest!
Carl-Erik
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP