Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hör till dom som ej kan sova en hel natt. Måste gå upp en stund och sedan försöka somna om igen.


Om Natten!

Huset har en helt annan puls på natten.

Grannen bredvid har hosta och den verkar ej ge med sig.

Killen i lägenheten under spelar musik, samma, samma hela tiden.

En kvinna springer i trappen och snyftar högt, blev visst utslängd av
sin sambo.

Jag sitter i soffan och dricker varm mjölk, fan va det smakar illa, blä.
Men det ska ju va bra och göra att man blir lugn och slö.

Varför tror man på allt som sägs och skrivs slår det mig plötsligt.
Tassar in och kryper ner bredvid min gogubbe.
Men jag bestämmer mig för att inte tro på allt i fortsättning.

Ja, ja nu kommer iallafall John Blund igen, va skönt!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-29 19:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna är absolut vardagsromantik i sin enklaste och bästa form! /:)
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP