Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt jag skrev en dag. Finns kanske en liten tanke bakom.


Om jag

Om jag haft modet att berätta,
Om jag kunnat träffa dig,
en allra sista gång.
Om jag kunnat se dig i ögonen och berättat allt jag känner.

Hade jag haft modet så hade du fått veta
Att du är det finaste som finns.
Hade jag kunnat träffa dig
Så hade jag smekt din kind.
Hade jag fått se dig en sista gång
Så hade jag bett dig le mot mig.
Och om jag kunnat se dig i ögonen
Så hade jag berättat att jag gillar dig
och har gjort sedan den första gång jag såg dig.




Fri vers av Paran0id82
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-09-29 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paran0id82
Paran0id82