Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om ett minne...


Minnet av dig

Jag kommer på mig själv att tänka på dig.
Jag rodnar lite. Inte för att jag har tänkt på dig.
Men för att du, på något sätt, är förbjudet område för mig.
Jag ser dig framför mig.
Jag sitter där i skogen och lyssnar på allt runtom mig.
Jag ler för mig själv.
Minns den där dagen då jag såg dig sitta där.
Just på det där stället.
Åh, vad jag ville vara där, med dig.
I den där famnen som såg så härligt trygg ut.




Fri vers av Paran0id82
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 19:32



Bookmark and Share


    åskstorm
Vilken fin text. Och vilket härligt minne.
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Paran0id82
Paran0id82