Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du und ich-we don\'t need eachother




Vi singlar ner
nu när det bara är du och jag
när det bara är du och jag
och jag ljuger
jag ljuger

du vågar inte se mig i ögonen längre
det är bara det jag hatar dig för
och jag klarar inte av att se dig med slynor

även om jag ibland låter dig se andra röra min kropp
bara för att det känns bra i mig
om du får lida så mår jag lite bättre

i höstlöven är det lätt att tappa bort sig själv
och vi hinner väl aldrig prata med varandra ändå

det känns som att jag är en regndroppe på ditt fönster
vad har vi att prata om ändå
vad som gick fel?
nej vi pratar bara om att du tycker bill kaulitz är en stor bög
och de menar att du hatar att jag inte tillhör dig längre

men vet du
att jag vill tillhöra dig

jag vill att du ska ta mig i dina armar igen och bara säga
att du aldrig mer ska lämna mig ensam

jag behöver inte dig på något sätt nej nej
jag har släppt allt

det är bara det
att jag inte klarar tanken på att se dig med någon annan
och kärleks sånger fortfarande påminner mig om
när det var
du och jag
you and me
du und ich
þú og ég

we really don\'t need eachother
jag vill bara att du förlåter mig




Fri vers av Samndra
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 23:03



Bookmark and Share


  bumpe
jahap.....Bara bra tycker jag :D
2007-10-01

    Nudelslabb
åh gud
älskade

kärlek
jag vill inte att du ska känna så
rista inte in honom
det är han inte värd

kärlek
2007-10-01

    knutte
åhh gu vilken otroligt känslofylldtext
sista raden binder ihop allt
see ya
2007-09-30

    Suzylu*
Den här är jätte bra sista raden var strålande. Du äger på att skriva förvånad över att jag är den första som komenterar. :o
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra