Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att orka leva vidare...

Orka

Att orka

leva vidare

...men du är borta...

var är du?¿

Letar

om du finns någonstans,

ge mig ett tecken...

Vill ha dig kvar

om än bara i andevärlden...




Fri vers av jäntan
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 02:21



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Var är du? - den första spontana frågan...
för det är så självklart att NÅGONSTANS...
Vi kan inte tänka nåt annat än att Någonstans, visserligen utanför mitt synfält - men likväl någonstans... finns Du...
Och vi kan ju ha alldeles rätt.
Jag ger dig en applåd.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln