Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag ser tillbaks på allt som har varit centralt i mitt liv, ställer jag mig en viktig fråga.....


Tillbakablickar


Så liten
jag var
redan fylld av
tung sorg

Så liten
snar till
undsättning
hjälpsamhet mitt signum

Många års tonårsoro
många års lärdomstörst
många kärlekslösa relationer=ensamhet

- - - - - - O S E D D - - - - - -

Kärleken kom med nya vindar
Älskad, sedd, alltid närvarande

Sjukdomar, anhörigas ålderdomsbekymmer
kärlek, hjälpsamhet, undsättning, sorg, tomhet, ensamhet

Jag står som på ett torg
i mitt ensamliv med frågan
varför drabbas alltid jag av sorg
varför släcker någon ständigt lågan

Var jag enbart till för andra
för att sedan ensam vandra
Var jag tänkt som stötta
för de sjuka och de trötta

Är den tiden över
Är det min tur att få
Hur ska jag få det som jag behöver
när min älskade ej längre går att nå

Det hjälper föga återblicka det som var
Nu är nu och kanske att en vacker dag
Mina frågor får sitt svar
Mitt bagage är kvar och jag är alltid jag









Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 10:07



Bookmark and Share


  hero40
Kram Ulla!
En mycket fin och känslosam text
som berör, och som görs mycket levande med
poetisk känsla!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP