Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nu kommit en bit till i bearbetningen av sorgen efter min man. Ensamheten känns inte längre lika omöjlig. Nya vänner har kommit till, några gamla trogna är kvar. Ny livskänsla har ersatt den gamla trötta.....


Ny tid


Som en besatt
skrev jag för
livet

Överfylld
måste tömmas
så att nytt kan komma.....

Nu
är den
nya tiden
k o m m e n

Rustar
mig efter
bästa förmåga
och tror på en framtid




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-09-30 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP