Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tackar för regnet som räddar mig från trädgårdarbetet som jag inte orkar...


Regnet det bara öser ner - haiku


Tack för att regnet
öser ner och räddar mig
undan gräsklippning




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-09-30 16:11



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härlig haiku!
Ha det gott Ulla
2007-09-30

  thyra
Det finns någon mening med allt, säger dina ord här :)
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP