Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flämtande andetag ter sig bäst i sällskap



Vill ha dig här,
vill ha dig nu!



Serverad på ett silverfat,
liggandes där,
väntandes,
trånande.



Vill ha dig här,
vill ha dig nu!



Flämtande andetag,
fumlande händer,
förväntansfulla,
fulla.



Vill ha dig här,
vill ha dig nu!



Läppar som säras lätt,
tungor som möts.
Kalla händer;
rysningar!



Vill ha dig här,
Vill ha dig nu!



Glödande, Hetsigt,
Passionerat, Intensivt,
Lidelsefullt!







Vill fan ha dig här och nu!









Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 681 gånger
Publicerad 2007-09-30 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig