Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Allt sem þú ert

held ég

enn ég veit samt ekki,

kannski er það bara ég

eða ert þú komin með nýjan hárgreiðslu?

þú ert ekki neitt




Fri vers av Hon där borta
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-30 20:49



Bookmark and Share


  greajt
gah, vá maður
geðveikt gaman að sjá íslenska texta hérna
flottur texti (:
2009-01-24

    gufa
Flott einfallt og gott ljóð á Íslensku. mvh gufa
?


Allt sem þú ert

held ég

enn ég veit samt ekki,

kannski er það bara ég

eða er(t)u (eða ert þú) komin með nýjan hárgreiðslu?





















þú ert ekki neitt
2007-10-01

    RebeccaW
Vad är det här för språk?? Jag fattar inget:)
2007-10-01

    Ishjärta
ok, ska försöka gissa vad det står...
bli inte arg om jag gissar fel!

men
det handlar nog om dej och J
eller?

jag älskar dig, din lilla isländska sötkola!

och max också...
han är söt

SHUT UP
okej.
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon där borta