Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sand, sand & ännu mera sand - limerick


Beduinen till fots i Sahara
var helt naken och ombads förklara
Jo, jag har en fetish
att i stjärthalvans nish
känna sandkornen flyga och fara




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 603 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-30 21:37



Bookmark and Share


  ordterroristen
ibland frågar jag mig hur sjuk din fantasi är egentligen, det här är en av de gångerna ^^ men roligt är det
2007-11-01

  Blumma.
Oo. sweet!
Försökte mej på att skriva en såndära en gång, haha.
Blev då inte i närheten av detta ;)




Kram!


Ps. Kunde inte undgå, och måste kommentera \" Bungle in the jungle\" - Härligt med folk med bra musiksmak :) D.s
2007-10-23

  Maria Zena Viklund
haha, ett gott skratt!
2007-10-05

  Tobias Hedlund
nu har jag ju
halsflussinfektionsfeber
och borde inte skratta

*sätter i halsen*
2007-10-01

  Bodil Sandberg VIP
Hehehehehe...underbart
2007-10-01

  himlens hemlighet VIP
haha...den här är ju kul...KÖP!!!!! ;)
2007-10-01

  aftermath
*S*härligt!
härligt att skratta igen
du får då till det
med dina limerickar
2007-09-30

  Markattan
Det verkar kunna ge en del skavsår ;o) Kul!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP