Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma


dimma
utanför och inuti
mörkret är tätare i år
sorgen och tårarna
påminner om någon
tvingas att minnas
verkligheten
såsom den är
utan dig

kärlek är bara ett ord
konstruktion
för att minska ensamheten
men smärtan
är påtaglig
uppenbar
göra det omöjligt
att glömma dig

du försvinner bort
du försvann bort

dimma




Fri vers av Sländan
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 21:45



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
försvinner, tonar bort i dimma -

tycker engelskans ord fade out
också är mycket vackert för
dt du tar upp i din fina text

\"kärlek är bara ett ord
konstruktion
för att minska ensamhetn\" -

mycket vackert stycke min
vän
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan